Nice väder!

Om det är fin fint väder ute och solen skiner som en sol. Men läxorna ligger på hög och bara väntar på att bli gjorda. Då är mitt tips: kombinera detta och sätt dig ute och plugga! :)

A

Tipsmarathon!

Hej hej hemskt mycket hej!

Vi har syndat och undanhållit en massa tips för er. Det ber vi om ursäkt för och nu ska vi kompletera detta mistag med ett... TIPSMARATHON! :D

Tips nummer ett:
Om du ska på födelsedagskalas hos en människa och har funderat enormt mycket på vad du ska ge bort för en fin gåva. Men utan framsteg! Köp en fisk.


Tips nummer två:
Om du länge har gått och saknat en gammal vän, ta chansen RING UPP! Så kanske det är ni två som sitter och fikar på torsdag!

Tips nummer tre:
Om du vill ha ett nyttigare och dessutom godare allternativ till popcorn när du går på bio. Gå till närmsta ica och köp dig ett par frysta hallon! Enda nackdelen är att man blir lite rö om händerna. Men är det en skräckis så kan detta istället bli en fördel då du kan skrämma grannen framför dig.


Tips nummer fyra: 
Om du är på torget och ser en spelman med sitt dragspel (det går bra med andra instrument också, såsom säckpipa, klarinett, panflöjt och såg) men du har inte ett öre, men däremot har du shuch-bär. Var god dela med dig av dina skatter.
= SANT

Tips nummer fem:
Om du känner att du har lite ont i huvudet, börja med att dricka vatten men går det inte över så ta en alvedon (eller en annan brukbar värktablett).
Se hela bilden

Tips nummer sex:
Är det kväll? Har du gjort dig välförtjänt av något gott? Men du orkar inte riktigt fixa något ordentligt.. blanda i hop en smuldeg för paj och ät direkt ur bunken. Smakar smaskens!
 
Tips nummer sju:
Här kommer ett tips för dig som aldrig riktigt har fått igång flowet när du diskar. Lägg en klick med diskmedlel mellan hoarna. Sen kan du lätt dippa med diskborsten i medlet mellan varven. 
Instruktion:
  


Tips nummer åtta:
Ät mycket rotfrukter, för det är både gott, nyttigt och billigt. Ett tips är att smyga ner lite rivna morötter i köttärssåsen.

Tips nummer nio:
Ljug för folk du inte känner om dom t.ex. frågar om vägen.

Tips nummer tio:
Om du har ett bra ställe som du inte vet hur du ska utnyttja på bästa sätt så bygg en grillplats där. Vid intresse, maila oss så år ni ritningen.

Tips nummer tjugotvå:
Var god läs nästa tips.

Tips nummer elva:
Lyssna på det här klippet och avnjut den härliga visan "Hej hej hemskt mycket hej".



Tjofadderittanlambo!

Tips på något att undvika

Se detta som en varning. Om du är på en tunnelbanestation och plötsligt ser en automat med godis, chips etc. och får en galen idé att testa på en ny grej som heter crisp'n fruity berry, gör inte det. Jag säger detta av egen erfarenhet, dom är tvärtemot goda (=äckliga) .


(På bilden heter den bara crisp'n fruity, men egentligen heter den crisp'n fruity berry. Det vet alla som läser mellan raderna.)

Men om ni är en gnutta som oss så skulle ni väll springa det fortaste ni kunde till närmsta automat och köpa just en crisp'n fruity berry, eftersom ni inte kan hålla fingrarna i styr.
Och det är ju trots allt kul att testa lite spontana saker sådär, och den kostade ju ändå bara 10 rikstaler. 

Och till sist, vi har ju fått ett himla tjat i media + 1000 mail om att ni vill ha tips om hur man ska bära dig åt när man inte kan sova. Jag vill bara säga att det är inget litet ansvar att ge ut en massa tips såhär som vi gör och det är väldigt svårt att komma på tips på beställning, man känner en väldigt stor press. Men eftersom vi är erfarna tipsrådgivare så ska vi se vad vi kan göra åt saken och så återkommer vi om det så fort tillfälle ges.

Tips för bullbaket!

Det finns flera saker man kan göra för att bullbaket ska bli lite roligare. Vi tänkte ge er ett par tips om detta.


  • Ha alltid ingridienserna hemma så du kan baka när det faller dig in. Ofta är det mycket roligare om man gör ett spontant bullbak mitt i natten istället för att tid på dagen när solen lyser ute.
  • Om ni är två eller flera som ska baka tillsammans så är detta det ultimata tipset: Person 1 sätter på sig ögonbindel och det är han som ska utföra själva bakningen rent fysiskt. Person 2 hoppar upp på köksbänken där han har uppsikt över hela köket och hans uppgift är att guida fram person 1 och säga exakt hur han ska gå till väga.
  • Tillsist allt blir roligare om man ser lite roligare ut stoppa båda händerna i mjölpåsen och tryck sedan upp  ditt eget eller din kompis ansikte, då har ni något att skratta åt under bakets gång.
     

         

VI önskar er lycka till med baket och hoppas våra tips hjälper!

Det blir mycket tips om gotti gottgott här men det vet i ju att ni gillar.

Hejsvejs


RSS 2.0