Astrid Lindgren flikar in.

Känner du att du är i den perfekta åldern och har ångest för att dagarna bara flyger förbi? Du vill inte bli vuxen! Vänta lite, vart ifrån känns detta igen?! En gammal barndomsklassiker kanske!? Jo då, ett mycket bra hittepå utav Pippilotta Viktualia Rullgardina Krysmynta Efraimsdotter Långstrump!! Krumelurpiller är den ultimata lösningen!
Finns att införskaffa på junibacken (som föresten är ett underbart paradis) för en rimlig slant.  
Eftersom du är ett rutinerat Pippi-fan så vet du ju självklart hur cermonin ska gå till men vi förklarar ändå för er mongolida. Samlas i ett utrymme med väggar och tak. Sätt er på golvet med bena i kors och släck alla lampor du ser, när du inte ser några fler är det helt mörkt. Tänd åtta ljus på golvet och sträck fram handen. Sektledaren öppnar burken och delar ut ett krumelurpiller till var och en. Låt era röster tala dessa ord "Fina lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur." Och stoppa in pillret i munnen. Ända tills alla i rummet har ätit upp sitt piller råder tysnadens pärla.


Det efterlängtade tipset!

Som vi har blivit störda på alla sätt, dag ut och dag in, morgon och kväll och varje sekund med frågor och önskemål om detta speciella tips. Vi har länge varit tvugna att undanhålla tipset på grund av sömnsvårigheter och andra farhågor men nu har vi kommit på det äntligen efter en lång tids efterforskning och experimenterande och med lite hjälp av en utomstående pojke, för inte ens vi som är de två tipskungarna, var kapabla till att ta kontroll över detta tips på egna händer, så starkt är det, men med 6 händer gick det tillslut efter en lång hård kamp. Så nu sitter jag här med tipset hängandes i höger öra och delar med mig till er.

Har du svårt att sova?
Tänk på äckliga måsar.


God natt!

RSS 2.0