Tips till snöss

Hej alla glada snögubbar!
Snön har hållt i sig länge nu och det är vi alla glada som fån för, inte sant? Men glöm för tomtens skull inte bort att varje sekund med denna sällsynta, vita vän är värdefull! Resten av året kommer han gömma sig i fjärran länder såsom norr. Det jag försöker säga till er är att ni måste åka mera pulka! Och fort ska det gå, 170 knop om inte mer! Ett väldigt snabbt tips till dig i pukabacken är en såkallad träpulka som är, hör och häpna, en pulka av trä! Den är vanligvis lite större än en annan plastpulka så tipset går ut på att knöa in sig 4 fullvuxna barn i träpulkan och åka full mutter ner för hela backen utan att bryta ett enda nyckelben (men om du ändå skulle göra det så är det inte hela världen).

Jag vet av egen erfarenhet att när man är ute och åker hela dagen så blir man lite frussen och väldigt sugen på varm choklad och då är mitt tips till dig att ha med det i en termos och inte i en petflaska för dom smälter!


God jul

Vi på under min mossa vill önska er alla en sjuhelvettes GOD JUL!
Och vårt enda jultips till er är att var glada och snälla mot tomten så kommer han tillbaka nästa år igen!


Ut i snöyran!

I denna klimatförändrade värld börjar det bli ont om snö, så nu när detta vita, kalla täcke pryder vårt landskap rekommenderar vi att ta vara på den korta tid vi har med vår kära vän snön. Klä på dig varmt, gärna overall och gå ut och lek! Har du tillgång till häst eller scooter eller annat lyckligt fordon så är det ultimata tipset tolknig!

Och efter bus och lek så går ni in och tar en kopp varm choklad och lussebulle helst! Nu har du alla tips som behövs för en toppendag i vintervädret!


Tips på en jävligt tajt julkalender

Hej alla glada och förväntansfulla nissar! Jag förstår att ni alla följer svt:s julkalender slaviskt och det får ni mer än gjärna fortsätta med men jag tänkte tipsa om en annan julkalender som en väldigt kompetent kille har gjort, följ länken här så kommer ni till julkalendern, Henrik och Snögubben.

Och glöm inte att äta sjutton lussebullar varje dag om du vill få i dig många kalorier! Annars räcker det med en!


RSS 2.0