Om du ska dö...

Om du ska dö (vilket i o för sig verkar väldigt onödigt) så har vi kommit på det bästa sättet. Det är att drunkna i sitt eget skratt! Man simmar och så gäller det att det händer något hejdundrande kul så att man börjar skratta som en dåre tills man inte kan simma mer. Garanterat den roligaste dödsorsaken!

Sommarlovstips!

Nu har det varit lite sommarlov så vi tänkte tipsa om hur du får ditt sommarlov att bli som en sån där glass med jordgubbar på! Ni vet... Hur som helst här kommer några tips!

Använd kameran fliitigt!
När du är gammal och grå och du inte längre kan komma ihåg vad du åstakommit i din ungdom är gammla foton det som plåtsrar om dina tår.

En stor glass förlänger livet!
Ät onödigt mycket glass! det gäller att passa på innan den kalla vintern kommer.

Kombinera nytta med nöje!
Tjockis! Efter alla glassar behöver du röra lite på dig! Varför inte kombinera springturen med ett litet mysigt kvällsbad?!

Bli vän med solen.
Skydda dig med faktor!(annar är risken fär bonnebränna STOR!)

Fånga dagen
Sov inte på tok för länge, utnyttja dagen. Låt inte solens strålar träffa någon annan det är ju dej den vill åt!

Sitt inte här å häcka
Vi vet att våran blogg är extemt lockande men ut med dig i solen!( Bloggen kan du ju läsa i smyg)



Tjoo!

Ska du klippa gräs?

Om du är en människa (eller annan valfri varelse) som ska klippa gräs med en gräsklippare så har jag ett underbart tips! Plocka fram din kreativitet, fantasi och inlevelse och skapa ett konstverk av hela gräsmattan! Klipp hjärtan, spiraler och allt vad din vildaste fantasi kan erbjuda! Du kommer få en mycket rolig stund med klipparn, mycket roligare än att klippa vanligt och rakt!

(Tanten på bilden heter inte Gudrun)

Sommarlovsregningstipset

Om du har planerat någonting en dag och är taggad som få ända tills du tittar ut genom fönstret där regnet öser när och du börjar tveka. Låt inte lite regn stoppa dig! Utan utför det du planerat ändå! Det blir ett äventyr i sig och du kommer i 93% av fallen inte att ångra dig.

RSS 2.0