Varmkorv

Ett hett tips om du äter korv som kommer direkt från grillen: korven är förmodligen varm så blås lite på den innan du stoppar in den i munnen annars kommer du bränna dig i gommen och få blåsor och det är ju inte kul heller!

http://rbcct.files.wordpress.com/2009/03/korv.jpg

Åk som ett fån!

Vilken tid det än är på dygnet och du inte har något bättre för dig, vilket du ioförsig inte kan ha eftersom detta är det bästa man kan ha för sig, så åk på H2o! Det finns massvis med möjligheter och utmaningar man kan testa på, båt, vattenskidor, scooter och wakeboard är bara en liten bråkdel av alla finesser som finns att göra till havs! Så det är bara att bege sig ut på sjöhavet och köra, full mutter! Då kanske du tänker "nja, fast är det inte lite kyligt ute.." Men nej nej nej säger jag då, det är det inte alls det för det finns ett gyllene ord för det och det stavas såhär: våtdräckt!

HAJK!

Tänk dig en semester, ta in på ett lyxigt hotell, ligg och softa vid poolen, ät god mat på restaurang och bara ha det galet skönt... vänta lite. Hur mycket äventyr får man ut av det??  Nä nu får du tänka om lite granna. Byt ut den lyxiga semestern mot den bästa av alla semestrar, nämligen hajking. Istället för på lyxigt hotell sover du ute i det fria i ett tält som du får bestämma helt själv vart du ska placera, istället för att äta god mat på restaurang käkar du nudlar eller något annat enkelt som du lagar till på ett stormkök, istället för att bara ligga och softa så är du ute i naturen och upplever en massa saker som du hade gått miste om när du bara legat i poolen och sörplat. Du byter alltså ut allt det där bekväma mot att sova på ett hårt liggunderlag, obestämt väder och äta halväcklig mat. Men det är det värt, för vilket äventyr du får vara med om sen!
Eftersom vi är erfarna hajkare så tänkte vi ge er våra budord:

Hajkarens 10 budord

1. Hajkare är alltid accepterade
(man kan göra i prinsip vadsomhelst med hajkväskan på ryggen, tex om du går runt och handlar på ica och råkar välta något på en hylla så gör det ingenting, för man är en hajkare!)

2. Hajkare har aldrig någon tid att passa
(man får göra precis som man vill, för man är en hajkare!)

3. När man hajkar får man inte handla lyxmajs och ekologisk mat
(man måste ju tänka på att hålla låg budget, men det finns vissa undantag, nämligen lingonsylt och crunchy för dom är mycket mindre i ekologisk form och man vill ha så lite som möjligt av allt, för man är en hajkare!)

4. En hajkare får inte vara kinkig
(om det är lite smuts på tallriken eller om maten blir jätteäcklig så gör det ingenting, för man är en hajkare!)

5. En hajkare lägger märke till väder men klarar sig oavsett
(det kan vara sol, regn, storm, snö, åska och dunder men det spelar ingen roll, för man är en hajkare!)

6. Uppleva är nyckelordet
(absorbera och sug i dig av allt du ser och hör, äventyra så mycket som möjligt, för man är en hajkare!)

7. Färgpennor och eltejp är en hajkares bästa vän
(så det så!)

8. En hajkare har stor svängradie
(med ryggsäcken är man ganska klumpig och har svårt att ta sig fram i trånga utrymmen men det gör ingenting, för man är en hajkare!)

9. Hajkare är fria djur
(man kan åka/gå/flyga vart som helst i världen och ställa tältet vart man vill och göra precis som man vill hela tiden, för man är en hajkare)

10. En hajkare har inga regler förutom de dom själva sätter upp
(detta blev våra regler som vi satte upp under våran hajk men dom måste man inte följa utan alla får sätta upp sina egna, man får bestämma helt själv, för man är en hajkare!)

Nu har du allt du behöver för att bli en hajkare, så nu är det bara ut och hajka som gäller!

Gröt enligt Joel..

gröt är som gröt. tack. en dag, en annan fast samma. där borta men ändå så långt borta. vilken konstig kram det blev, utan soffor. nu är det ju ganska trist stil du håller på men. hur släcker man den lampan, utan att vakna. stark den var.



OBServera! Detta tips(?) är skiver utav en utomstående pojke så ni ka inte skylla på oss om något går snett och ni slutar på akuten i lysekil (eller annan valfri ort), nej isåfall ringer ni detta nummer så får ni alla eventuella räkningar och skadestånd betalade utav den som verkligen bär skulden: 0739349372

RSS 2.0